Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

BETONG

Betong er et allsidig og holdbart materiale som brukes i mange ulike konstruksjoner, fra bygninger til broer og veier. Det består hovedsakelig av sement, sand, vann og steinmaterialer som grus eller pukk.

En av fordelene med betong er at det kan tilpasses til ulike behov og bruksområder. For eksempel kan man tilsette ulike tilslag for å gi betongen spesielle egenskaper, som økt styrke eller bedre motstand mot frost.

Betong er også en miljøvennlig konstruksjonsmetode, da det kan produseres med lite energi og resirkuleres. I tillegg er betong brannsikkert og kan gi en god akustikk i bygninger.

Murmester Rolf Tjomsås er en bedrift som har bred erfaring innen mur- og betongarbeid, og kan utføre ulike oppdrag som inneholder betong. Dette kan være alt fra støping av grunnmur og fundamenter, til oppussing av betongoverflater og reparasjon av skadede betongkonstruksjoner.

Hvis du trenger hjelp med betongarbeid, kan du kontakte Murmester Rolf Tjomsås på mail for prisoverslag og mer informasjon om deres tjenester. Deres kompetanse og erfaring vil sørge for at du får et kvalitetsarbeid som holder i mange år fremover.

Share on Facebook

Logg inn