Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

MUR

Murarbeid er en essensiell del av byggebransjen, og Murmester Rolf Tjomsås er en erfaren bedrift som utfører murarbeid på en rekke prosjekter. Som murere er vi spesialiserte på å bygge strukturer med stein, betong og andre materialer som krever en spesialisert teknikk for å bygge og forme.

Vi kan utføre alt fra mindre murarbeider som å bygge en enkel hagevegg eller en peis, til større prosjekter som oppføring av bygninger og renovering av eksisterende strukturer. Murarbeid krever høy nøyaktighet og kvalitetskontroll, og vårt team av dyktige murere har ekspertisen og ferdighetene som trengs for å utføre jobben på en sikker og profesjonell måte.

Vi utfører også en rekke tjenester innenfor murarbeid, inkludert installasjon av murstein, murpuss, restaurering av historiske bygninger, og mye mer. Hvis du trenger hjelp med murarbeid, kan du kontakte oss på mail for å få en prisoverslag og diskutere dine behov. Vi er alltid klare til å hjelpe med både små og store prosjekter.

Share on Facebook

Logg inn