Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

VÅTROM

Våtrom som bad og dusj er utsatt for mye fuktighet og slitasje, og det er derfor viktig å sørge for at arbeidet blir utført av en profesjonell med erfaring og kunnskap om våtrom. Murmester Rolf Tjomsås har lang erfaring med arbeid i våtrom og kan hjelpe deg med å skape et holdbart og funksjonelt bad eller dusj.

Ved arbeid i våtrom er det viktig å sørge for at alle materialer som brukes er vannbestandige og at installasjonen er riktig utført for å unngå fuktskader og problemer på lang sikt. Murmester Rolf Tjomsås har den nødvendige kunnskapen og erfaringen for å utføre arbeidet på en profesjonell og trygg måte.

Bedriften kan tilby et bredt utvalg av fliser, badekar, dusjløsninger, vasker og annet tilbehør for å skape et bad eller dusj som passer dine behov og preferanser. Murmester Rolf Tjomsås kan også hjelpe deg med å velge den beste løsningen for ditt bad eller dusj, og sikre at alt arbeid utføres i samsvar med gjeldende forskrifter og krav.

Du kan kontakte Murmester Rolf Tjomsås på mail for å få et prisoverslag og mer informasjon om deres våtromstjenester. Uansett om du trenger en fullstendig oppussing av badet eller bare en mindre reparasjon, kan bedriften hjelpe deg med å skape et funksjonelt og stilfullt våtrom som passer dine behov og budsjett.

Share on Facebook

Logg inn