Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

FLIS

Flislegging er en viktig del av mange byggeprosjekter, både for estetiske og funksjonelle formål. Fliser kan brukes i våtrom, på gulv, vegger og benkeplater, og gir et holdbart og lettstelt alternativ til andre materialer.

Murmester Rolf Tjomsås har bred erfaring med flislegging og kan hjelpe deg med å finne det riktige flisalternativet for ditt prosjekt. Bedriften kan tilby et bredt utvalg av fliser i ulike størrelser, farger og materialer, og kan hjelpe deg med å velge den beste løsningen for dine behov og preferanser.

Når du installerer fliser, er det viktig å sørge for at underlaget er jevnt og at flisene er riktig tilkoblet og forseglet for å unngå fuktskader og skader på lang sikt. Murmester Rolf Tjomsås har den nødvendige kunnskapen og erfaringen for å utføre flislegging på en profesjonell og pålitelig måte.

Du kan kontakte Murmester Rolf Tjomsås på mail for å få et prisoverslag og mer informasjon om deres flisleggingstjenester. Uansett om du trenger fliser til et våtrom, et gulv eller en benkeplate, kan bedriften hjelpe deg med å finne de beste alternativene og utføre arbeidet på en effektiv og nøyaktig måte.

Share on Facebook

Logg inn