Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

ILDSTED

Et ildsted er en enhet som brukes til å generere varme og lys ved forbrenning av brennbart materiale som tre, kull eller gass. Ildsteder kan være en viktig del av et hjem, da de ikke bare gir varme, men også kan tilføre en koselig atmosfære og øke verdien på eiendommen.

Murmester Rolf Tjomsås er en erfaren leverandør av ildsteder, og kan hjelpe deg med å installere et nytt ildsted i hjemmet ditt eller oppgradere et eksisterende ildsted. Bedriften kan tilby et bredt utvalg av ildsteder i ulike stiler og størrelser, fra moderne peiser til tradisjonelle vedovner.

Når du installerer et ildsted, er det viktig å sørge for at det er riktig montert og at røykrørene er ordentlig tilkoblet for å unngå farlige situasjoner som brann eller røykskader. Murmester Rolf Tjomsås har erfaring og kunnskap om hvordan man installerer og vedlikeholder ildsteder på en trygg og effektiv måte.

Du kan kontakte Murmester Rolf Tjomsås på mail for å få et prisoverslag og mer informasjon om deres ildstedtjenester. Uansett om du ønsker å installere et nytt ildsted eller oppgradere et eksisterende, kan bedriften hjelpe deg med å finne det riktige ildstedet for ditt hjem og utføre arbeidet på en profesjonell og pålitelig måte.

Share on Facebook

Logg inn